JoomlaTemplates.me by Cheap Hosting

Trygghet safe for boliger

Hva er en NES - Nød Etat Safe ? 

Borettslagenes nøkkelsafe for nødetatene gir tilkomst for nødetatene til avlåste dører i bygg i en nødsituasjon.

Se kort video som viser hvordan NES fungerer. Trykk Her

Med NES slipper man knuste dører!

Unngå knuste dører                                                                          

 

NES Nøkkelsafen er et produkt som er videreutviklet fra nøkkelsafen som i mange år har vært benyttet for brannvesenet. Safen er TUV godkjent og avlåst med sylinder og nøkler i  et patentert nøkkelsystem som er forsikringsgodkjent (FG godkjent)

Nøkkelsafen er kjerneboret inn i veggen, fortrinnsvis i betong og har en holdekraft på 3 TONN. Nøkkelen er festet inne i safen til et anker som kun kan frigjøres ved en elektrisk impuls.

Den elektriske impulsen fremkommer ved at man ringer opp safen fra et forhåndsprogrammert nummer, dette kan være fra AMK, brannvesenet eller politiets operasjonssentral. I tillegg må vedkommende tjenestepersonell ha riktig nøkkel til selve nøkkelsafen, først når alle disse parameterne er på plass vil det være mulig å få tilgang til borettslaget/husets hovednøkkel/masterkey.

Samtidig som nødetatenes personell utfører en aktivitet i safen, så sendes det melding via SMS til borettslaget etter en forhåndsavtalt varslingsliste, dette kan være styreformann eller vaktmester eller de personer som styret har valgt skal delta på denne listen.

Oppbevaring av husets hovednøkkel i en NES - Nød Etat Safe gir  en høy grad av sikkerhet, man vet når nøkkel er i bruk og kan følge med at nøkkelen blir heng tilbake i safen etter bruk. Om den IKKE skulle bli hengt tilbake etter bruk så har man loggført hvem som har tatt den ut og kan således lett spore nøkkelen i ettertid.  

 

 

Om oss

NESeu. Borettslagenes nøkkelsafe for nødetatene gir tilkomst for nødetatene til avlåste dører i bygg i en nødsituasjon.

Send mail til salg(AT)neseu.no for hjelp eller bestilling.